Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/e/evgenyp0/rapidfinance.md/public_html/tpl/lib/funcs.tpl.inc.php on line 179 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/e/evgenyp0/rapidfinance.md/public_html/tpl/lib/funcs.tpl.inc.php on line 179
0 800 108 02Apel gratuitRU
Chișinău
Schimbați orașul
  Apel gratuit
  RU

  Despre noi

  Rapid Finance – organizație de creditare nebancară, care oferă împrumuturi pe un termen scurt persoanelor fizice. Compania noastră este reprezentată de o rețea vastă de oficii de vînzări situate în majoritatea orașelor mari din Republica Moldova.

  Scopul principal al Rapid Finance – acordul ajutorului rapid clienților care sunt într-o situație financiară dificilă.

  Ceea ce ne diferențiază de alții:

  Operativitate

  Oamenii care se adresează după ajutor financiar, de obicei, au nevoie de el „aici și acum”. Anume din această cauză, termenul de evaluare a fiecărei cereri și eliberarea CREDIT NEBANCAR în Rapid Finance, nu durează mai mult de 10 minute.

  Loialitate

  Orice om se poate afla în situația cînd are nevoie de bani, în mod urgent. Din această cauză, în oficiul Rapid Finance, fiecărui client îi sunt solicitate cerințele minime. Noi nu cerem gaj sau certificat de venit. Pentru a primi banii este nevoie doar de buletinul de indentitate și prezența personală.

  Onestitate

  Noi nu folosim comisioane și penalități ascunse, aceasta ne ajută să construim o relație absolut transparentă în lucrul nostru cu clienții.